MKB Bedrijfskrediet Check | Zakelijk krediet makkelijk aangevraagd

Over CapitalBox

CapitalBox is een online financier en opgericht met één doel voor ogen: ondernemers verder helpen groeien door het verstrekken van zakelijke leningen. Zij streven naar een transparant en efficiënt proces zodat de klanten zich kunnen richten op het allerbelangrijkste: hun onderneming.  

Zij verstrekken zakelijke leningen van €1.000 tot €350.000 dat door de klanten wordt ingezet ter verruiming van het werkkapitaal. Zij vragen geen zakelijke zekerheden, waardoor ondernemers flexibiliteit behouden. Ook maakt dit hun product geschikt om in te zetten naast andere financieringen.   

Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Amsterdam en bestaat uit een lokaal team van professionals die klaar staan om ondernemers te helpen hun doelen te verwezenlijken. Op de internationale markt opereert CapitalBox via lokale kantoren in Helsinki, Kopenhagen, Stockholm en Vilnius. 

Zij zijn experts in het snel leveren van financiering aan bedrijven op het moment dat jij dit nodig hebt om verder te kunnen groeien. 

MKB Bedrijfskrediet check werkt samen met Capitalbox, lukt je aanvraag niet of heb je vragen dan ondersteunen en coachen wij jou daarbij.

Conact met ons opnemen of Zelf aanvragen

Contact

Wilt u snel aan de slag neem dan contact met ons op.

Adres:

Postbus 1054

Whatsapp:

06-48 01 48 01

Loading
Bericht verzonden!